Technische lichtprojecten
  • slide 1
false
10
10
fade
8
1

U hebt een prachtig ontwerp van een lichtproject. De technisch en praktische uitvoer vormt een uitdaging voor u. Dit zijn de projecten waar mijn hart sneller van gaat kloppen! U en uw klant vinden het lichtontwerp geweldig. Het mag gerealiseerd worden!

Maar dan komt het. De technisch en praktische uitvoer is lastig. Het is bijvoorbeeld een Rijksmonument met alle bijkomende vraagtekens, regels en eisen van de Rijksmonumenten-dienst. U mag uiteraard alleen met respect voor het gebouw te werk gaan. En waar vind je zulke mensen met ervaring? Of misschien zitten delen van de verlichting op een locatie waar je niet zomaar bij kunt en is uw klant veeleisend?

U zoekt mensen die tijdens het voortraject meedenken, die netjes  werken en een groot technisch inzicht hebben. Daarnaast zijn verantwoordelijkheidsgevoel, een flexibele instelling en goede communicatieve eigenschappen belangrijk en niet te vergeten; plezier hebben in wat je doet. Dit zijn de aspecten waar ik warm voor loop. 

Ik ben dan ook bijzonder trots op de verlichtingsprojecten die mijn team en ik met veel plezier gerealiseerd hebben voor onze opdrachtgevers. Hebt u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op via ons contactformulier dan bellen wij u zsm terug om een persoonlijke afspraak te maken.

Wij zijn u graag van dienst met uw bijzondere lichtproject!

 

 

 

  •