Diensten Richard Rozendal
  • slide 1
false
10
10
fade
8
1

TECHNISCHE UITVOERING BIJZONDERE LICHTPROJECTEN

U hebt een prachtig ontwerp van een lichtproject. De technisch en praktische uitvoer vormt een uitdaging voor u. Dit zijn de projecten waar mijn hart sneller van gaat kloppen! U en uw klant vinden het lichtontwerp geweldig. Het mag gerealiseerd worden!

Maar dan komt het. De technisch en praktische uitvoer is lastig. Het is bijvoorbeeld een Rijksmonument met alle bijkomende vraagtekens, regels en eisen van de Rijksmonumenten-dienst. U mag uiteraard alleen met respect voor het gebouw te werk gaan. Of misschien zitten delen van de verlichting op een locatie waar je niet zomaar bij kunt en is uw klant veeleisend.
U zoekt mensen die tijdens het voortraject meedenken, die netjes  werken en een groot technisch inzicht hebben. Daarnaast zijn verantwoordelijkheidsgevoel, een flexibele instelling en goede communicatieve eigenschappen belangrijk. Dit zijn uitdagingen waar ik warm voor loop. 

Ik ben  trots op de bijzondere projecten die mijn team en ik met veel plezier gerealiseerd hebben voor onze opdrachtgevers.

Kortom: wij brengen uw lichtprojecten naar een hoger niveau!