Bijzonder Lichtproject op hoogte

Van 5

Lichtproject op hoogte in het atrium van KPMG-hoofdkantoor te Amstelveen.

Tijdens het aanlichten van dit enorme gebouw, kwamen wij in contact met van Rijndorp Installaties. De huisinstallateur van het KPMG hoofdkantoor in Amstelveen. Eén van de monteurs had ons de vorige avond gezien op tv, terwijl wij aan het klimmen waren op de Stadspoort in Culemborg. Hierdoor kwam ons gesprek al snel op de verlichting in het atrium als op de foto's te zien is.

Het vervangen van deze TL-verlichting was een probleem, omdat er tijdens het ontwerp van het gebouw geen rekening gehouden was met de bereikbaarheid van de armaturen voor service en onderhoudswerkzaamheden. Hierop zijn wij in gesprek gegaan, hebben een TRA en een plan van aanpak gemaakt, waarop wij de opdracht gekregen van Rijndorp Installaties om alle lichtbronnen te remplaceren en de defecte armaturen gelijktijdig te vervangen dmv. IRATA touwtechnieken.

Na deze mooie klus succesvol en naar ieders tevredenheid te hebben volbracht hebben wij inmiddels meerdere klussen op hoogte mogen verzorgen voor deze opdrachtgever.